Het 2015 van Rattery Goddess

Ons 2015 begon met het overlijden van onze Ma'at in januari. In februari overleden toen ook Murron, Kendhal en Neverending Story. In maart werd ons T-nest en U-nest geboren; de eerste keer dat we een dametje voor een tweede keer inzetten. En wat een prachtig moment toen moeder en dochter elkaars rittens zoogden...

 

Tartan en Unice bleven bij ons wonen. Ook overleed in maart onze Jewel, één van de oudste dametjes sinds de start van de Rattery. In de zomer werd het V-nest geboren, maar het enige ritten overleed helaas een week later. Het W-nest werd geboren en dit was een succesvol nestje van 11! We hielden Wallace en kregen Jolyon van Rattery Dommi's Domein.

 

We koppelden onze Unice aan Vanguard, maar ze werd niet zwanger. Van Parcival raakte ze wel zwanger, maar resorbeerde het nest helaas. Salomé kreeg haar tweede nestje en we hielden Xiomara. Rhea lieten we dekken door Queste, maar helaas werd ze alleen schijnzwanger. En toen raakte Unice zwanger van Mauritio! We waren blij dat het was gelukt en we hielden Yemaya. Uiteindelijk kon onze Queste nogmaals dekken bij Rattery Dommi's Domein en we hielden Temperance uit dit nest.

 

Aan het einde van het jaar lieten we Maeve en Ophelia inslapen, die op dat moment helemaal op waren. Dit jaar hebben we 7 ratjes verloren en 7 ratjes welkom geheten in de Rattery. Het was een jaar met ups en downs, maar ook een leerzaam jaar met het maken van keuzes en het omgaan met veranderingen. 2016 stappen we in met het Z-nest en begint het alfabet van voren af aan.

 

We wensen iedereen een liefdevol, gezond en voorspoedig 2016 toe!