Een kijkje bij Rattery Goddess

Het verblijf

Momenteel heeft onze Rattery 18 bewoners; 8 dames en 8 heren. Wij beschouwen hen als onze geliefde huisdieren. In verband met het plegen van plagiaat, staan de stambomen van onze ratten niet op onze website. 

 

Omdat wij beiden een grote interesse in mythologie hebben, vernoemen wij onze ratten zoveel mogelijk naar Goden en Godinnen uit verschillende culturen. Ook heten zij 'of Goddess' omdat Moeder Aarde een grote rol speelt bij het fokken.

 

De Rattery heeft een eigen ruimte op de begane grond. Wij maken gebruik van aluminiumkooien. Voor de rittens gebruiken we aangepaste traliekooien en voor zwangere/zogende dames en voor zieke/revaliderende ratten gebruiken wij duna's.


Bodembedekking & Voer

Wij gebruiken Back2Nature, een bodembedekking die is gemaakt van gerecycled papier en daardoor milieu- en diervriendelijk is. Bovendien is de bodembedekking stofvrij. Wij worden gesponsord door Back2Nature. Zo kunnen wij het mogelijk maken dat onze reserveerders een proefpakket krijgen.

 

Voor in de toiletten gebruiken wij houtkorrels. Zwangere dames krijgen Ecobed of hennepvezel tot hun beschikking.

 

Het voer dat wij gebruiken is de complete brok van Kasper's Faunafood. Daarnaast krijgen onze ratten Versele Laga Crispy muesli, gemixt met meelwormen, insecten en vlokreeftjes.

 

Zwangere/zogende dames en zieke/revaliderende ratten krijgen Care+.


Dierenarts

Voor een bezoek aan de dierenarts gaan wij naar Dhr. M.P. Hogendoorn in Pijnacker en Bleiswijk. Deze dierenarts is elke dag te bereiken van 09.00 tot 20.00 en is zowel dierenarts als veearts.

 

Europalaan 21

2641 RX Pijnacker

015 - 369 25 45

info@dierenartspraktijkhogendoorn.nl

Website Dierenartsenpraktijk Hogendoorn