Nestplanning

Hier staat de nestplanning voor 2018. Als je reserveert, reserveer je voor nestjes in een bepaalde periode. Wij nemen contact met je op (via het e-mailadres dat je hebt opgegeven met het reserveren) voor welk nestje je in aanmerking komt. De reserveringslijst staat, in verband met de privacy van onze reserveerders, niet op de website. Heb je gereserveerd? Je staat in onze administratie en dus nemen we contact met je op. 

 

BELANGRIJK! Onze nestplanning is altijd voorlopig en niet definitief. De natuur is iets met een eigen wil en er kunnen altijd onverwachte omstandigheden voorkomen die de planning veranderen. Wij werken aan het selecteren van de beste combinaties op basis van gezondheid en karakter; daarom kunnen er wijzigingen optreden. Dit geldt ook voor het verloop van de dracht en de geboorte! Uiteraard werken wij aan een passende oplossing en houden we je op de hoogte van eventuele wijzigingen (via je e-mailadres). Lees voor meer informatie ons fokbeleid.

 

Kali bleek wederom niet zwanger. Vanaf 11 november zit ze nu samen met Lampie, 

een man bij één van onze bevriende reserveerders, maar uit onze lijn. 

 

Op 13 november hebben we dekkingen gezien!

 

Er kan alleen ONDER VOORBEHOUD gereserveerd worden.

De reserveringslijsten zijn vol!


M1-nest: november 2018

Eind september/begin oktober 2018 staat de dekking gepland voor het M1-nest. De ouders worden dan gekoppeld en zullen een week bij elkaar logeren. In deze periode wordt het dametje tweemaal flapperig en is er kans op een succesvolle dekking!

 

De moeder is Kali, dochter van Ilana en George, een prachtige burmees mitted gladhaar dumbodrager dame. Kali is een prachtige dame met een stevige bouw. Ze heeft een nieuwsgierig, speels en vriendelijk karakter.

 

De vader is Lampie, zoon van Ilana (en daarme Kali's halfbroer) en Elliott, een prachtige russisch blauw variberken met spot rex dumbodrager. Hij heeft een vriendelijk en mensgericht karakter.

 

Kali en Lampie zitten vanaf 11 november samen.

Op 13 november zijn er dekkingen gezien!

 

ER KAN NIET MEER GERESERVEERD WORDEN!