Nestplanning

Hier staat de nestplanning voor 2018. Als je reserveert, reserveer je voor nestjes in een bepaalde periode. Wij nemen contact met je op (via het e-mailadres dat je hebt opgegeven met het reserveren) voor welk nestje je in aanmerking komt. De reserveringslijst staat, in verband met de privacy van onze reserveerders, niet op de website. Heb je gereserveerd? Je staat in onze administratie en dus nemen we contact met je op. 

 

BELANGRIJK! Onze nestplanning is altijd voorlopig en niet definitief. De natuur is iets met een eigen wil en er kunnen altijd onverwachte omstandigheden voorkomen die de planning veranderen. Wij werken aan het selecteren van de beste combinaties op basis van gezondheid en karakter; daarom kunnen er wijzigingen optreden. Dit geldt ook voor het verloop van de dracht en de geboorte! Uiteraard werken wij aan een passende oplossing en houden we je op de hoogte van eventuele wijzigingen (via je e-mailadres). Lees voor meer informatie ons fokbeleid. 

 

ER KAN NIET MEER GERESERVEERD WORDEN!

DE RESERVERINGSLIJST IS VOL!


Januari 2019

Na de teleurstelling dat Kali na 3 pogingen helaas geen moeder is geworden, richten we ons op een nieuwe combinatie. De dekking staat gepland voor halverwege/eind januari 2019.

 

Limara is een spontane en vriendelijke dame. Ze is geboren op 30 juli 2018 en haar ouders zijn Ilana en Elliott. Ze is een zwartbonte gladhaar dame en misschien dumbodrager.

 

Ingmar is een mensgerichte en vriendelijke man. Hij is geboren op 2 april 2018 en zijn ouders zijn Imelda en Eberhard. Hij is een zwart mitted rex dumbodrager.

 

Op 12 januari zijn Limara en Ingmar samen gegaan

en er zijn meteen dekkingen gezien!

 

ER KAN NIET MEER GERESERVEERD WORDEN!

DE RESERVERINGSLIJST IS VOL!