Nestplanning

Hier staat de nestplanning voor 2018. Als je reserveert, reserveer je voor nestjes in een bepaalde periode. Wij nemen contact met je op (via het e-mailadres dat je hebt opgegeven met het reserveren) voor welk nestje je in aanmerking komt. De reserveringslijst staat, in verband met de privacy van onze reserveerders, niet op de website. Heb je gereserveerd? Je staat in onze administratie en dus nemen we contact met je op. 

 

BELANGRIJK! Onze nestplanning is altijd voorlopig en niet definitief. De natuur is iets met een eigen wil en er kunnen altijd onverwachte omstandigheden voorkomen die de planning veranderen. Wij werken aan het selecteren van de beste combinaties op basis van gezondheid en karakter; daarom kunnen er wijzigingen optreden. Dit geldt ook voor het verloop van de dracht en de geboorte! Uiteraard werken wij aan een passende oplossing en houden we je op de hoogte van eventuele wijzigingen (via je e-mailadres). Lees voor meer informatie ons fokbeleid.


Juli 2018

  

Elliott en Ilana zijn gekoppeld op 6 juli 2018.

's Avonds waren er al meteen dekkingen te zien! 

 

We hebben vanwege de goede gezondheid en de geweldige moederkwaliteiten van Ilana besloten haar nogmaals te koppelen. Ilana is een sable burmees berken rex gewoonoor dame. Ze is geboren op 30 juli 2017. Haar moeder is Dorothy, haar vader is Boaz.

 

We koppelen haar aan een man die zichzelf ook al bewezen heeft. Elliott is een russisch blauw variberken gladhaar dumbodrager. Hij is geboren op 14 oktober 2016. Zijn moeder is Aïda, zijn vader is Zasha.

 

ER KAN NIET MEER GERESERVEERD WORDEN!

 

Nieuwe reserveringen schuiven door

naar het M1-nest (november 2018).